Snedkerkøkkener

Er du typen, der aldrig går på kompromis med design og kvalitet? Så er et snedkereret køkken uden tvivl noget for dig. Hos Køl og Komfur samarbejder vi med landets bedste snedkere, for at give dig det helt rigtige køkken, med alt hvad der hører til.

samarbejder

Vores samarbejdspartnere er nøje udvalgt ud fra kvalitet, design og sans for detalje. På nuværende tidspunkt arbejder vi med over 40 forskellige snedkere, og er altid på udkig efter nye, interessante samarbejder.

NICOLAJ BO

REFORM

KØBENHAVNS MØBELSNEDKERI

TONI Copenhagen

BOOK GRATIS FREMVISNING

Book en tid og kom forbi, enten fysisk eller virtuelt, vores Showroom på Jagtvej. Vælg mellem fysisk fremmøde eller få en virtuel præsentation, når det passer ind i dit skema.

Har du spørgsmål til booking, kan du altid kontakte os på: +45 35 81 11 05 eller info@kologkomfur.dk


FYSISK MØDE

For dig der ønsker et fysisk møde i vores Showroom på Jagtvej 49, Nørrebro

Varighed: 30 minutter

Lokation: Jagtvej 49, 2200 København N

VIRTUELT MØDE

For dig der ønsker et virtuelt / online videomøde med ejer Imran Arshad.

Varighed: 30 minutter

Teknologi: Google Chat

TAG ET SMUGKIG

Køl og Komfur har ikke skiftet adresse siden vi åbnede tilbage i 1988. Men butikken er fuldstændig anderledes. Kom med indenfor døren og se om vi kan friste dig.HVAD KOSTER ET SNEDKERKØKKEN?

Et snedkerkøkken kan nemt komme til at lyde som en dyr løsning, men det behøver det bestemt ikke at være. Hos Køl og Komfur samarbejder vi med mere end 40 forskellige danske snedkere. Det betyder, at vi kan tilbyde skræddersyede løsninger i forskellige prislejer, alt efter hvilken størrelse, materialer, teknologi og design, du leder efter. Kontakt os eller book et uforpligtende møde, for at høre hvilke muligheder du har hos os.

HÅRDE HVIDEVARER TIL SNEDKERKØKKENET

Vi mener, at det er det indre, der tæller – især når det kommer til køkkenet. Derfor sætter vi kvalitet og funktionalitet i højsædet, når det gælder vores udbud af alt fra køle-fryseskabe og komfurer, over kogeplader og ovne, til diverse interiør og tilbehør til køkkenet. Her er rig mulighed for at ramme dine præferencer, hvad end du er til gas eller induktion, indbyggede eller fritstående elementer, klassisk eller storslået udtryk.

Uanset hvilke hvidevarer du vælger til dit køkken, sørger vi, i samarbejde med vores tilknyttede danske arkitekter, designere og snedkere, for, at dine køkkenelementer bliver integreret i resten af dit personligt tilpassede snedkerkøkken på elegant vis.

UDTRYK MØDER FUNKTION

Vi bestræber os altid på at kunne tilbyde vores kunder hvidevarer, som ikke kun er æstetiske tilføjelser til køkkenet, men også er brugervenlige hele vejen fra madlavning til rengøring. På den måde er du sikret at kunne klare dig gennem alle dagligdagens gastronomiske udfordringer uden besvær. Vores hvidevarer er nøje udvalgt med henblik på at tilfredsstille den designorienterede, der er på jagt efter et stilet udtryk, såvel som køkken connaisseuren med krav til ydeevne og funktion.

SNEDKERKØKKEN MED TEKNOLOGIEN I TOP

Hos Køl og Komfur forhandler vi nogle af de mest eksklusive og kvalitetsstemplede mærker inden for ovne, komfurer, brændere og køleskabe. Her kan nævnes internationale brands som Bertazzoni, SMEG og Steel Cucine, der hver især er topspillere på deres specialiserede områder. Det betyder naturligvis også, at de bringer avanceret teknologi med sig på banen, som kan gøre selv en amatørkok blød i knæene. Gå på opdagelse i vores udvalg af køkkenmaskiner til dit nye køkken, eller udforsk vores eksklusive udvalg af tilbehør, hvis du blot ønsker et opfriskende pust til køkkenet med nye, unikke greb, en toptune espressomaskine eller en praktisk Quooker.