Est. 1988

Køl & Komfur

START MED KOMFURET

Velkommen til Køl & Komfurs designstudie og workshop. Vi finder, forhandler og skræddersyr de mest eksklusive mærker indenfor ovne, komfurer, brændere og køleskabe, og leverer komplette løsninger til kompromisløse køkkener i samarbejde med danske arkitekter, designere og snedkere. Fra komfuret og ud. I vores gastronomiske oase på Jagtvej 49 er håndlavede komfurer i høj kvalitet og skræddersyede løsninger til dit køkken det absolutte midtpunkt. Her finder du nøje udvalgte redskaber og løsninger af den ypperligste kvalitet, samt mennesker der brænder på varmeste blus for at levere lige præcis det køkken, du drømmer om. Køl & Komfur har eksisteret siden 1988, hvilket kan oversættes til mere end 30 års erfaring i køkkenløsninger på den store klinge – og vi deler hjertens gerne ud af vores erfaringer. Er du i tvivl om, hvilken løsning der er den rette for dig, kan du gå på opdagelse i vores blog. Her går vi i dybden, belyser og gennemgår forskellige løsninger. Du er naturligvis også meget velkommen til at booke en personlig fremvisning i vores showroom på Jagtvej, hvor vi har eksperter klar til at vejlede, inspirere og svare på dine spørgsmål over en kop friskbrygget kaffe. Du kan også nøjes med at ringe eller skrive til os, så svarer vi så hurtigt, vi kan. Sammen får vi under alle omstændigheder klarlagt alle dine ønsker og behov, så udvælgelsesprocessen bliver overskuelig, naturlig og ukompliceret.

DEN KOMPLETTE LØSNING

Uanset om du søger et eksklusivt, skræddersyet komfur, eller står over for et større køkkenprojekt, kan vi hjælpe dig trygt igennem hele processen. Hvis du vil, tager vi dig i hånden fra begyndelsen og gennem går alt, hvad du har af drømme, ønsker og behov – og hjælper med at koordinere det hele for dig, så du kommer bekvemt og sikkert i mål.

Lad os starte med komfuret, og se hvor vi ender.

SAMARBEJSPARTNERE

Her på siden og i vores showroom på Jagtvej 49, kan du opleve stærke, håndplukkede brands som iLVE, PITT Cooking, Bertazzoni, BORA, Smeg, Steel-Cucine, Lofra, Lacanche, Falmec, Nilroy, Trepol, Buster + Punch, Kbh Møbelsnedkeri, Thorup Copenhagen, Rubn, Lightman, Rocket, La Marzocco, Varimixer, Quooker og mange, mange flere. Når din køkkendrøm skal udleves, tager vi udgangspunkt i hjertet af køkkenet, hvilket naturligvis er komfuret. Herfra finder vi ud af hvilken samarbejdspartner, vi skal benytte, for at finde den helt rigtige køkkenløsning for dig. Vi har allieret os med nogle af de bedste i landet. I vores arsenal har vi blandt andet; Københavns Møbelsnedkeri, Hangar336, Handcrafted Interior, Smalltime, Culina, Simonsen & Czechura, Borderstone, Falkegranit og mange flere. Man kan ikke være verdensmester til det hele, men med de rette allierede kommer vi langt.

HISTORIEN OM KØL & KOMFUR

Køl & Komfur er bygget på hårdt arbejde, passion og ambition.

Da Mohammed Arshad i 1971 satte fødderne på dansk grund, fik han en god idé om, hvordan han kunne tjene lidt ekstra til føden ved siden af sit arbejde på en tekstilfabrik. Hver eneste morgen inden solopgang gik Mohammed ned på den nærliggende tankstation i Kgs. Lyngby for at købe Den Blå Avis, mens hans 5 børn stadig sad i nattøj og spiste morgenmad. Han ringede flittigt rundt, og kørte ud for at købe defekte, brugte komfurer. Komfurerne placerede han i lejlighedskompleksets kælder, hvor han lærte sig selv at skille komfurerne ad og samle dem igen, så han kunne sælge dem videre med fortjeneste. I 1988 åbnede han Køl & Komfur på Jagtvej i København, og solgte nyrenoverede hårde hvidevarer til kunder i hele landet, indtil han gik på velfortjent pension i 2014.


FRA BRUGSGENSTAND TIL BRUGSKUNST

Da Mohammeds næstyngste søn, Imran Arshad overtog forretningen var det med samme sans for hårdt arbejde, passion og ambition, men med et ekstra lag, der løftede det solide familieforetagende til nye højder. Imran er vokset op i butikken på Jagtvej, og har selv installeret, monteret, renset, repareret og solgt hårde hvidevarer fra sin fars forretning hele sin barndom og ungdom. Men med sin baggrund i arkitektur og design, sin æstetiske tilgang til faget og sit knivskarpe øje for detaljer har Imran forvandlet Køl & Komfur fra en forretning med brugsgenstande til en forretning med brugskunst – med en fundamental respekt for arven og håndværket. Han har skabt et kombineret designstudio og værksted, som bygger og designer eksklusive løsninger for kræsne kunder, der hverken vil gå på kompromis med gastronomien eller æstetikken. Gennem et tæt samarbejde med nogle af de bedste arkitekter, designere og snedkere i Danmark, kan Køl & Komfur nu levere den komplette køkkenløsning – fra komfuret og ud. De udvælger og forhandler kvalitetsvarer til køkken og hjem, lige fra knivsliberen med diamant slibedisk til messingarmaturer og eksklusive designmøbler. Men de har stadig hånden på kogepladen nede i værkstedet. Køl & Komfur er fortsat ledende eksperter indenfor range cookers, og det eneste sted i Danmark, der kan skræddersy high-end komfurer, så de passer til kundernes individuelle behov.

UPCYCLING AF BRUGTE KOMFURER

I grundlæggerens ånd er vi stolte af, forsat at kunne tilbyde at opkøbe, restaurere og puste nyt liv i brugte komfurer. Har du allerede i dag et komfur, der måske kan genoplives, kan vi i mange tilfælde tilbyde en fin prisreduktion ved køb af nyt. Kontakt os i så fald for at høre om muligheden for at lave en god handel.