Est. 1988

Køl & Komfur

Velkommen til!

Du er ankommet til Køl og Komfurs gastronomiske oase – et sted hvor håndlavede komfurer i høj kvalitet med æstetisk ynde er hverdag, og hvor skræddersyede løsninger til dit køkken er det absolutte midtpunkt.

Søger du tidens varmeste prisnedslag på endnu et metervarekomfur, må vi skuffe dig. Du finder det ikke her.

Til gengæld finder du redskaber og løsninger af den ypperligste kvalitet, samt mennesker der brænder på varmeste blus for at levere lige præcis den løsning – eller det køkken – som du går og drømmer om til dit hjem.

Er du i tvivl om hvilken løsning der er den rette for dig kan du gå på opdagelse i vores inspiration/blog sektion. Her går vi i dybden, belyser og gennemgår forskellige løsninger. Du er naturligvis også meget velkommen til at booke en personlig fremvisning i vores hyggelige showroom.Vi tager dig i hånden til en gastronomisk tango

Hos os siger vi tingene som de er, og når du spørger, kan du forvente et direkte og velbegrundet svar. Vores fornemmeste opgave er, at du får det, du har brug for, og derfor vil vi elske at byde dig op til gastronomisk tango i form af en dialog, hvor vi muligvis har flere spørgsmål, end du selv har – så vi kan pege dig i den helt korrekte retning ud fra dine ønsker og behov.

Vi tager dig i hånden fra start til slut, og vi giver ikke slip, før du føler dig helt sikker og tryg i dit valg af løsning, så der fremover er plads til alle de gryder og pander, der skal være plads til, og dine hjemmelavede pizzaer får et anerkendende nik med på vejen fra den napoletanske pizzaiolo.

Du er velkommen til at ringe til os – men vi vil allerhelst hilse på dig i butikken. Her kan du se, føle og mærke dit næste komfur, dit kommende værktøj og i det hele taget din kommende køkkenløsning. Kaffen er ikke varm, for den får vi lavet frisk til dig, så den smager bedst, mens vi sammen gennemgår hvad der skal blive dit nye køkken.

Din ven i køkkennøden

Vi er stedet for dig, som har en drøm om et ganske særligt køkken, hvor der er kælet for detaljen – og hvor kvaliteten er fra den absolut øverste hylde.

Du ved, den kvalitet hvor andre stopper op, når de ser dit køkken, og siger ”hold da op”.

Om du søger et komfur, eller om du står over for en noget større køkkenprojekt, så er vi den køkkenven du ikke vidste, du manglede. Hvis du vil, så tager vi dig i hånden fra starten, og gennem går alt, hvad du har af ønsker og behov – og så hjælper vi med at koordinere det hele for dig, så du opnår lige præcis det køkken, som du drømmer om og fortjener.Kun det bedste til dig

Ærligt. Vi skal ikke kede dig med alle de tekniske detaljer, vi tilbyder kun de bedste løsninger, og de samarbejdspartnere, vi benytter, står vi naturligvis også inde for. Værdierne er de samme hele vejen rundt, og kvaliteten er kompromisløs – kun på den måde får du det ultimative køkken.

Vores produktsortiment er håndplukket og sorteret 

Hos os kan du ikke sammenligne tekniske data, men i stedet være sikker på at du ikke går galt i byen. Ønsker du at nørde de tekniske data, tager vi hjertens gerne en nørd til nørd snak, i så fald bør du aflægge os et besøg!

Samarbejspartnere

Her på siden og i vores showroom kan du opleve iLVE, Bertazzoni, BORA, Smeg, Steel-Cucine, Lofra, Lacanche, Buster + Punch og mange andre mærker, du måske – eller måske ikke – kender – men vi skal nok sørge for, at du får de rigtige produkter fra de rette mærker, på spejderære.

Når din køkkendrøm skal udleves tager vi udgangspunkt i hjertet af køkkenet, hvilket naturligvis er komfuret, herfra finder vi ud af hvilken samarbejdspartner, vi skal i hive op af hatten, for at finde den helt rigtige køkkenløsning for dig. Vi har allieret os med nogle af de bedste i landet - i vores arsenal har vi blandt andet; Københavns Møbelsnedkeri, Orginalwood, Hangar 336, Handcrafted Interior, Smalltime, Borderstone, ONO, ja vi kunne blive ved - You get the point, vi er ikke alene. Vi mener ikke at man kan være verdensmester til det hele - men med de rette allierede, er vi ret tæt på.

Vi ved hvad vi laver

Forretningen Køl & Komfur har eksisteret siden 1988 – hvilket kan oversættes til mere end 30 års erfaring i køkkenløsninger på den store klinge, og i og med vi stadig er her, tør vi godt sige, at vi er ret dygtige til det, vi laver – og vi deler hjertens gerne ud af vores erfaringer.

I samarbejde med dig, din familie eller katten, får vi klarlagt ønsker og behov, så udvælgelsesprocessen bliver overskuelig, naturlig og positiv.

I vores showroom på Jagtvej 49, kan du gå på opdagelse i de nyeste og mest eksklusive varer og design løsninger. Når du på et tidspunkt besøger os – eller fatter den digitale knogle – vil du møde mennesker, der er stærkt passionerede om dit køkken. Eller, vi er faktisk passionerede om alle køkkener – heriblandt dit kommende køkken.

ilve kogeplade gaskogeplade snedkerkøkken

Er du stadig med?
Her er den lange, helt kort.

Køl & Komfur startede som en hobbyvirksomhed i et kælderrum, hvor stifter Mohammad Arshad gik og hyggede med at restaurere brugte komfurer. Hurtigt fyldte de genoplivede hvidevarer dog kælderrummet og han begyndte derfor, at sælge ud af overskuddet. Gennem mere end snart tre årtier har Køl & Komfur således solgt nyrenoverede  hvidevarer til i første omgang københavnerne og senere til kunder i hele landet. Alt fra de første trofaste kunder til tilfældige forbipasserende vil kunne huske, hvordan både butikken på Jagtvej – og dele af gaden foran den bugnede af et rigt udvalg.

I 2014 gik M. Arshad på velfortjent pension, efter at have videregivet falken til sønnen Imran Arshad. Imran har med sit bagland i arkitektur og design efterfølgende løftet familie fortaget til nye højder  – et resultat af mange års hårdt arbejde og en altid positiv gejst.

Vores DNA

Det hele startede med filosofien om genbrug og upcycling - Derfor er vi også stolte af forsat at kunne tilbyde at opkøbe, restaurere og puste nyt liv i brugte komfurer. Har du allerede i dag et komfur, der måske kan genoplives, kan vi i mange tilfælde tilbyde en fin prisreduktion, ved køb af nyt. Kontakt os gerne for at høre om muligheden for at lave en god handel. Ses vi?