ilve kogeplade gaskogeplade snedkerkøkken
ILVE

PROFESSIONAL PLUS

Mere end madlavning

INDBYGNINGSOVN

Indbygnings ovnene fra Professional Serien, byder på præcision og stil. Den primære ovn kan gå fra 30° op til 320° med blot 5° interval og byder bla. på pizza program, energivenlig langtidsstegning og programmer med mulighed for fugtigheds regulering. I serien finder man også en kompakt pizza ovn med op til 400° og en Kombi Damp ovn med Mikroovn.

KOMFUR

Brændere i serien er lavet i massiv messing og har så meget kraft, at det ville være ulovligt at have mere power (bogstavligt talt). Der findes et hav af konfigurationsmuligheder da kogepladen kan bestilles i en brede på helt op til 120 cm. Et populært valg er den Japanske Teppayaki, der giver den bedste stege oplevelse.

KØL & Collum

Køleskabet er med franke døre, isterningsmaskine og frys. Naturligvis i samme stil og af samme høje standard som alle andre iLVE produkter vi forhandler. Collum er det nyeste skud på stammen en perfekt synergi af køkkenværktøj. Søjlen måler 180 cm og indeholder en Kombiovn, Blastchiller, en Vacum skuffe samt et praktisk opbevarings rum.

INDUKTION

Vi tilbyder kogepladen Bech som indbygget induktion. Inspirationen til navnet på den 90 cm brede kogeplade er kommet efter en snak med Bo Bech der foretrækker magneter frem for ild. Det er naturligvis også muligt at få induktion på de fleste fritstående rangecookers. Fælles for dem alle er den høje kvalitet og nyeste bridge teknologi.

Pakkeløsninger

PAKKELØSNING 1

PRO #1

PAKKEPRIS

92.300 KR.

SPAR 14.399 KR.

Gå til Tilbud

Pakkeløsning 2

Pro #2

Gratis Emhætte!

SPAR op til 15.999,-