Pro-line

- Griggio Lusso -

Indbygningsovn

Ovnen fra Pro-Line er minimalistisk og elegant. Med Simple betjeningsknapper og timer har denne ovn det du behøver. Ovnen kan bestilles i flere størrelser alt efter madlavningsbehovet.

RANGECOOKER

I serien har man mulighed for at vælge en Rangecooker. Normalt forbindes dette med et fritstående komfur med flere ovne. Det behøver dog ikke at være således. Komfuret kan bestilles i brede 60 - 120 cm. med gas. Det er også muligt at få induktion i op til 100 cm.

Griggio Lusso

* Limited Edtion * Kun i en begrænset periode er det muligt at få fingrene i en særligt eksklusiv version af iLVE Pro-Line. Griggio Lusso kaldes den, hvilket oversat direkte til Dansk betyder "Grå Luksus". Griggio Lusso er et 90 cm bredt fritstående komfur med et helt særligt udtryk.

KOgeplader

Kogepladerne kan bestilles med 2-6 blus i en brede fra 30 - 90 cm. På trods af at Pro-Line er den billige udgaven fra ilVE, er der ikke sparet på noget. Komfuret er udført i massive materialer med en 304 rustfritstålplade, smedejern og brænder lavet i massiv messing. Er du ved at lave nyt køkken, vil vi anbefale at kigge på kogepladen "Massimo". Massimo måler 90 cm. i breden og sikre derfor god plads til potter og pander.

Pakkeløsninger

Pro-LINE Rangecooker Kampagne

GRATIS Emhætte!

SPAR 13.500,-

Samlet pris 39.000,-

FAT DUCKS

Når to er bedre end en´

Ved køb enkeltvis 70.000,-

Pakke tilbud 55.000,-

Spar 15.000,-

Gå til tilbud