BORA - Verdens mest elegante udsugning

BORA - Verdens mest elegante udsugning

Intro

BORA er den førende spiller inde for integreret emfang i bord med kogeplade. Der findes efterhånden ret mange forskellige aktører på markedet. Men BORA er og bliver det mest effektive og gennemførte.

Når vi taler integretet emfang i bord, er det derfor også kun BORA vi anbefaler og forhandler.

BORA åbner op for helt nye måder at indrette køkkenet på. Kun fantasien sætter grænser: Madlavning foran vinduet og under skråvægge, i køkkenøer uden forstyrrende emhætte, et minimalistisk design der giver mere plads til overskabe i mindre køkkener. Her sættes en ny standard for køkkenæstetik.

Teknisk

Madosen suges op med det samme, så den slet ikke når ud i køkkenet. Det vil sige direkte ved kogepladen, direkte fra gryden, stegesoen, panden eller grillen. Teknologien bag den tværgående luftgennemstrømning, er hurtigere end madlavningsosens opstigningshastighed. Med dette effektive udsugnings system kan man opnå en fornemmelse af at lave mad i den friske luft.

Normalt tester og sammenligner man forskellige udluftnings systemer ud fra MEK-værdien (methyl-ethyl-keton-andelen i rumluften) måle enhedens evne til at fjerne forskellige gener fra madlavningen i rummet.

BORA har opnået en Clean rate på 100%. - en værdi konventionelle emhætter ikke kan hamle op med.

 

Udsugningssystem

Med BORA emfangsystemet ledes madosen gennem kanalsystemet BORA Ecotube og vægboksen BORA 3box direkte ud i det fri. Mados og lugte bliver dermed fjernet fuldstændigt fra madlavningsområdet. I modsætning til almindelige emhætter arbejder BORA systemerne med intelligent strømningsteknologi i stedet for stor cirkulationsvolumen. Derfor bliver der ledt mindre varm luft ud af huset, hvilket sparer energi.

Recirkulationssystem

BORA recirkulationssystem er den alternative løsning til udsugningsvarianten. Madosen bliver via motoren ledt ind i de specialudviklede recirkulationsfiltre som effektivt fjerner lugte fra køkkenudsugningen. BORA recirkulationssystemet sørger således ligeledes for frisk luft i køkkenet. Recirkulationssystemer sørger for at holde den varme luft i huset, og egner sig derfor perfekt til passivhuse, lavenergi- og nulenergihuse.

Produkter

Med BORA er mulighederne mange, men overordnet skelnes der mellem følgende:

  • BORA Professional 2.0
  • BORA Classic 2.0
  • BORA X Pure
  • BORA PURE
  • BORA BASIC

Klik her for at gå til BORA og find ud af hvilken BORA der passer til dig.

Alle løsninger er individuelle og kræver en autoriseret BORA ekspert for at finde den helt rigtige løsning. Vi samarbejder med de fleste køkkenforhandlere og kender produkterne som var det vores egen baglomme. Hvis du ønsker, tager vi os gerne af alt det tekniske og sørger for at alt spiller med køkkenet. Vi rådgiver også gerne om muligheder. Kontakt os på 35811105 eller send en mail på info@kologkomfur.dk