Den daglige drift

Den daglige drift

Vedligehold din løsning og hold den driftssikker

Nu hvor du har fået drømmekomfuret, ønsker du naturligvis også at holde det driftssikkert og appellerende at kigge på. Derfor er det vigtigt, at du vedligeholder den løsning, du er gået med – og det behøves på ingen måde at være en pine for dig.

Hvis du efter brug af din kogeplade, uagtet om det er gas eller induktion, sørger for at tørre af med en varm og hårdt opvreden klud, er det let som en leg. Det vil komme til at udgøre langt størstedelen af din rengøring, og så længe du får en god daglig vane, kan du med ganske få minutter månedligt holde din ovn og kogeplade driftssikker og pæn at kigge på.

Ingen kemikaler i hverken din mad eller rengøring

Som med god madlavning, gør det sig også gældende for rengøringen, at jo færre kemikalier der bruges, desto bedre – med andre ord er vores anbefaling ikke at bruge rengøringsmidler – kun varmt vand, og du bør også holde skuresvampe, og andre produkter, der kan ridse, væk fra din rengøring. De fleste af vores ovne har nemlig en "Easy Clean" emalje. Det betyder at ovnen er emaljeret, så overfladen er glat, hvilket sikre at madspild har svært ved at brænde sig fast.

Har du et godt husmor råd, så kommenter endelig!