ILVE

ILVE

Historien

Allerede i 60'erne startede to madglade venner fra den lille by Campodarsego uden for Venedig ILVE. Med deres passion for god mad og tekniske baggrund, begyndte de at fremstille komfurer til lokale i området.

Det var den lange historie, kort. Rejsen for ILVE har nu varet i mere end 50 år og er udviklet til fuldskala produktion af eksklusive, håndlavede komfurer til kvalitetsbevidste madelskere rundt om i hele verden. Produktionen foregår stadig hvor det hele startede, i Italien uden for Venedig og stifteren der nu er i begyndelsen af 90'erne, går stadig rundt på fabrikken og holder øje med at alt lever op til de strenge kvalitets krav.

ILVE distribueres i over 30 lande med mere end 1000 forhandlere.

 

Filosofi

At lave mad med følelse og kærlighed er at forbedre livskvaliteten. Målet og visionen med produkterne fra ILVE er meget simpelt. At forøge kvaliteten af livet. Køkkenet er et helt specielt sted i hjemmet og komfuret hjertet. Det er her kærligheden kommer fra, vi samles, vi ler og vi lever. Der er tænkt på hver en detalje, lige fra den daglige rengøring til hvordan man bager det bedste brød og derfor, vil du med produkter fra ILVE forbedre hverdagen, højtider og alt imellem. 

 

Live, Cook, Love.

    

Udvalget

En af de mest unikke ting ved ILVE, foruden deres exceptionelle kvalitet, er de næsten usandsynlige muligheder. 

Hele sortimentet er bygget op omkring 5 kollektioner; Majestic, Nostalgie, Professional Plus, Pro-Line og det nyeste skud på stammen, Panoramagic.

De forskellige kollektioner er designet til at omfavne det traditionelle klassiske udtryk og den nyeste mode, i en harmonisk kombination med innovativ teknologi.

Sortimentet rummer det klassisk og tidsløse fritstående komfur på ben og de mere moderne indbygnings produkter, kogeplader og indbygnings ovne.

Komfuret kommer i mange størrelser, alt lige fra 60 cm - til 150 cm. Det samme gør sig gældende for indbygningsprodukterne, der ligeledes kan konfigureres i et hav af størrelser, farver og udtryk. Hos ILVE er de æstetiske spilleregler så at sige dømt ude og med den nyeste teknologi står nye kulinariske evner for døren.

For at grave dybere ind i de forskellige kollektioner, har vi lavet et særsklit blogindlæg for disse. Vi anbefaler at give det et kig - her belyser vi nemlig alle størrelser og de forskeligge funktioner. På den måde kan du finde ud af hvilken løsning der er den rette for dig. I første omgang kommer her er det overordnede overblik.

 

Majestic

Den storslåede og alt overskykkende

Majestic serien skiller sig på mange måder ud, men samtidigt finder den til rette med sin bløde formgivning.

Med det traditionelle og robuste udtryk, skaber serien associationer til dengang at komfuret var hjertet i ethvert hjem.

Man skal dog ikke dømme en bog for dens omslag, Majestic er udstyret med den nyeste teknologi; Elektronisk temperatur kontrol med optil 320°, fugtigheds regulering, indbygget termometer og meget mere, sikre de bedste rammer for et formidabelt og saftigt madlavnings resultat.

Dette er Majestic 

 

 

Nostalgie

Den perfekte kombination af tradition og teknologi

Kendetegnet ved Nostalgie serien er det elegante design og de mange konfigurations muligheder.

Med mulighed for frit at vælge i mellem otte farver og fire forskellige finish kan personlighed virkelig komme til udtryk. Bag det traditionelle udtryk gemmer sig nanno teknologi, præcis temperaturstyrring og ingeniørkunstskab i særklasse.

Dette er Nostalgie.

 

Professional Plus

Et robust og dog minimalistisk kraftværk

At være mesterkok i eget hjem kræver at værktøjet er i orden.

Professional Plus udstråler ikke blot professionalisme, men sikre også de mest optimale rammer for et professionelt madlavnings resultat.

Rustfrit stål, massiv støbejern og elektronisk temperatur regulering, 30-300° med kun 5° interval.

Dette er professional Plus.

 

Pro-Line

Simpel, pålidelig og effektiv

Er godt håndværk, simplicitet og høj ydeevne noget du sætter pris på, vil du med sikkerhed forelske dig i vores Pro-Line.

Serien byder på en manuel temperatur styrring på op til 250°, der desuden er multifunktionel med bla. varmluft, grill,  bagefunktion mm. De tre lags isolerende glas sikre en kølig front, man ikke kan brænde sig på og jævn tilberedning.

Dette er Pro-Line

 

Panoramagic

Historien vender tilbage - Kommer snart!

 

 

 

 

Forud de fritstående, findes kollektionerne Nostalgie, Professional Plus og Pro-Line i indbygnings serier. Nostalgie byder som altid på et klassisk og tidsløst design. Professional Plus og Pro-Line et mere råt, minimalistisk og strømlignet udtryk.

Læs mere om indbygnings produkterne og K&K skræddersyede pakkeløsninger.