iLVE  120 cm Majestic

iLVE 120 cm Majestic

iLVE Majestic serien er helt unik og på alle måder sin egen. Flagskibet fra iLVE har en dybde på 70 cm. Altså hele 10 cm dybere end andre traditionelle modeller. Med den ekstra dybde og runde kanter, er dette ikke bare et komfur, men et håndsamlet kunstværk, der kommer til at stå som et møbel i køkkenet.

Majestic har et tradtionelt udtryk, der bærer præg af nostalgiske knapper og greb samt den indrammende liste og særlige fødder. Med mulighed for at vælge et komfur i 70 cm og helt op til 150 cm, 4 forskellige finish, flere farver eller en helt unikke RAL kode, er det næsten kun fantasien der sætter grænser for, hvor personligt komfuret kan konfigureres.

Toppen er præget af støbejern og højtydende gas brændere i massiv messing. Med den ekstra dybde er der stor centerafstand mellem brænderene, hvilket giver mulighed for store armbevægelser. Har du før haft et almindeligt komfur, har du helt sikkert støt på udfordringen om manglende plads til de store pander. Dette vil ikke være tilfældet her. Her er der plads til store potter og pander overfor hinanden.